Kari Kaipainen
Speltillä luonnollisesti parempaa
Maukasta ja vaivatonta kotiruokaa speltistä!
Kirjassa tuodaan alkuvilja speltti jokaisen kotikeittiöön suomalaisten keittiömestareiden voimin. Mukana ovat mm. Maija Silvennoinen, Kira Åkerström, Teresa Välimäki, Sasu Laukkonen, Heikki Ahopelto ja Arto Rastas. Kaikki reseptit noudattavat samaa ruokafilosofiaa: aitoa ja alkuperäistä, puhdasta ja luonnollista. Ohjeissa huomioidaan eri sesonkien raaka-aineet, mutta keskiössä on kotimainen speltti.
Speltti on ajankohtainen ruokatrendi terveellisyytensä, kotimaisuutensa, monipuolisuutensa ja hyvän makunsa ansiosta. Resepteissä käytetään myös muita hyviä raaka-aineita: kotimaista kvinoaa, papuja, juureksia ja kasviksia, kalaa, riistaa ja marjoja. Kirja tarjoaa raikkaan ja modernin näkökulman puhtaiden raaka-aineiden arkiseen käyttöön.