Elizabeth LaBau
Karkintekijän käsikirja
Tikkareita sitruunamarengista, vaniljaisia fudgeja ja vaahtokarkkeja.
Makeisten valmistaminen kotikeittiössä on hauskaa ja viettelee mukanaan, mutta onnistumiseen tarvitaan yksityiskohtaiset ja helposti seurattavat ohjeet. Taajaan kiitelty Karkintekijän käsikirja tarjoaa perusteelliset reseptit ja neuvot, joiden avulla onnistut varmasti ja hiot myös klassikkomakeisista täydelliset, omat versiosi. Kymmenien makeisohjeiden lisäksi kirjasta löytyvät ohjeet niin suklaan temperointiin, toffeen venyttämiseen kuin tryffeleiden muotoiluun sekä tietenkin koristelutekniikat herkkujen viimeistelyyn.
Kirjan avulla valmistat makeisia, jotka maistuvat yhtä suloisilta ja näyttävät yhtä kauniilta kuin herkkukauppojen houkutukset. * Yli 50 ohjetta * Sokerimakeiset * Fondantit * Kermakaramellit * Toffeet * Kinuskikaramellit * Tryffelit * Suklaamakeiset * Vaahtokarkit * Hedelmä- ja pähkinämakeiset *