Essi Avellan, Michael Boudot
Essi Avellanin Champagne
Opas samppanjanystävälle ja viinimatkailijalle
Kattava opas samppanjaan ja sen kiehtovaan kotiseutuun Suomen parhaalta asiantuntijalta.
Master of Wine Essi Avellan vie lukijan makumatkalle Champagneen. Mukaansatempaavasti kirjoitettu teos opastaa tyhjentävästi samppanjan maailmaan, historiaan sekä sen valmistuksen ja nauttimisen saloihin. Avellan tutustuttaa sekä maineikkaimpiin samppanjataloihin että kiinnostavimpiin pientuottajiin ja listaa lukijan makunystyröiden arvoiset juomat.
Champagnen köynnösten verhoamat kukkulat, sen samppanjatalot ja miljoonin pulloin täytetyt kalkkikivikellarit on juuri nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Kirjan vinkit ja yksityiskohtaiset kartat varmistavat samppanjanystävälle onnistuneen matkan.